Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2008 14:17 - Предложение до министър-председателя Станишев
Автор: vmitkov Категория: Политика   
Прочетен: 3448 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 26.11.2008 14:29


От контактната форма за обратна връзка с правителството отправих следното предложение до министър-председателя Станишев във връзка със спрените 220 милиона евро от Европейската комисия:

Очаквам министър-председателят Станишев да възстанови въпросната сума като вземе нужните средства пропорционално от всички, които са виновни за това спиране, като започне първо от себе си.

Ще ви информирам, ако получа отговор. Отговорът ще публикувам тук.

Вие как мислите - дали някой от правителството ще ми отговори?


Тагове:   министър,   Станишев,


Гласувай:
0



1. kalbotobg - ...
26.11.2008 18:39
Станишев заяви своята невинност и обяви за виновна съдебната с-ма.
Отговор може да получиш, да върнат парите не ми се вярва.
цитирай
2. vkolev22 - не!
26.11.2008 18:42
Така си мисля. Ще се радвам да бъда опроверган...
цитирай
3. antipolitika - Аз очаквам не само да възстанови ...
26.11.2008 19:41
Аз очаквам не само да възстанови парите, но и да не плаща от бюджета - откъде накъде ще плащаме пари на тяхните подставени лица и измислените им проекти ????
цитирай
4. vmitkov - Колев,
26.11.2008 19:44
Когато Иван Костов беше на власт всеки сайт на всяко министерство си имаше форум, в който всеки можеше да пише критики или да задава въпроси. Тогава имаше специални хора, които се стараеха да отговарят на поставените въпроси или да коментират критиките.

Аз също съм поставял въпроси и съм получавал отговори.

По-старите интернетаджии като мене ще си спомнят тези факти.

Но откакто дойде на власт наплютия за цар, тези форуми се премахнаха като се направиха нови сайтове на всяко министерство, но без форумите.

Ще се съгласиш, че силата на форума е в това, че всеки може да чете онова, което другите са написали, както и това, което са им отговорили.

Помнещите като мене си спомнят, че най-критикуван от правителството на Иван Костов беше Александър Божков, защото му викаха ""Мистър 10 %", понеже искал рушвет в размер на 10%.

А сега някой дали може да каже колко процента е рушвета на тройните крадци?

Аз някъде срещнах информация, че искат до 40 % от стойността на европроектите, за да се добереш до европарите. А това е повече от 10% за всеки от тройката.

И все още има хора, които критикуват Иван Костов...

Дали не е, за да скрият собствените си кражби?

Не че Иван Костов е света вода ненапита, но такава наглост, некадърност и мародерство каквото демонстрират сега тройните крадци, и то като членове на ЕС!!!, го няма никъде по света.

Крайно време е ЕС да осъзнаят с какви хора си имат работа в България и да вземат мерки преди ЕС да се е срутил заради нашите крадци на власт.
цитирай
5. vmitkov - Митко,
26.11.2008 19:56
Ако Станишев е добър ученик на предшествениците си, в което аз силно се съмнявам, и ако е добър историк, в което още повече се съмнявам, ще се сети за успешния опит на Сталин да се справи с крадците на власт.

Но Станишев не само, че е слаб ученик и не е никакъв историк, но е и слаб като характер, тоест командват го други хора и никога няма да приложи челния Сталински опит.

А Сталинският опит наистина е челен. За незнаещите ще припомня скривани моменти от ранната история на СССР.

За да дойде Ленин на власт, тоест да извърши преврат, той получава от един немски евреин (сега не си спомням името му) 70 милиона златни марки, които всъщност са 2 пъти повече и са платени от тогавашното правителство на Германия. Просто хитрият евреин е задържал половината за себе си и е намерил непрокопсаника Ленин да свърши черната работа.

Задачите на на Ленин основно са били две:

1. Да извади Русия от Първата световна война, защото Германия е била в крайно тежко положение и с това се е надявала да спечели войната. Както винаги германците са недалновидни и не са никакви политици. С изключение на Бисмарк и Кол.

2. Да върне инвестираните пари.

С първата задача Ленин се справя сравнително лесно, но за втората задача му се е наложило да отвори война с руския народ (наречена по-късно благовидно "гражданска"), защото никой не иска да си дава парите доброволно.

Но понеже Ленин не може сам да свърши тая мръсна работа, му се налага да създаде ЧК - сбирщина убийци и крадци, които правят основните золуми, кражби и изнасилвания срещу руския народ.

В резултат само за 4 години, колкото трае гражданската война срещу руския народ, Ленин успява да върне на благодетелите си, които са го довели на власт, някъде около 600 милиона златни марки. За което, разбира се, плаща със здравето си и скорошната си кончина. Но на него толкова му е стигал акълът, за да може да осъзнае подобни истини.

В процеса на тези масови грабежи 600 милиона са върнати на Германия, но много повече са откраднали убийците от ЧК и болшевишките функционери. Някои, които са по-тарикати, са се усетили и са скрили откраднатото, други са изнесли в чужбина краденото (които са били по върховете на властта), а трети, като Троцки, даже са избягали в чужбина заедно с откраднатите от руския народ пари. Също като сегашните наши управници.

И когато Сталин идва на власт, той получава една крайно изостанала в научно, техническо, икономическо и социално отношение страна. Плюс разбита финансова система и липсващ паричен ресурс.

А за капак на всичко, начело на тези грабежи и убийства са стоели изключително евреи - над 200 човека от ЦК на болшевиките са евреи и само няколко човека са руснаци.

И какво трябва да направи Сталин - човек с рядко срещана воля и решителност? Или да се предаде и да се махне от властта - нещо, което той никога няма да направи, или да се пребори, но мъдро!, с крадците.

Освен това, той е крайно амбициозен - иска да управлява не някаква си изостанала страна от диваци и варвари, а иска да господства над цяла Европа, пък ако може и над света - още по-добре.

За целта му трябва мощен СССР с мощна армия и мощна военна индустрия. Но за постигането на тази цел му трябват пари. И къде са парите, след като са откраднати?

Ами в крадците, които са откраднали парите на руския народ и държава!

И Сталин започва първата чистка в края на 20-те години на 20-ти век. Така той успява да върне около 70% от откраднатите пари, а също златни предмети, произведения на изкуството и други ценности. Даже убива Троцки - не само защото му е политически противник, а защото е сред най-големите крадци.

Така Сталин събира достатъчно пари, за да започне индустриализацията на СССР и към края на живота си да направи Русия една велика сила.

Е, разбира се, не постига основната си цел - да завладее цяла Европа! Но пък и кой ще му позволи?

Та думата ми е - винаги има начин! Стига Станишев да иска, може да върне откраднатото от българския народ. А още по-лесно е да събере тези 220 милиона, които ЕС ни спира. Просто парите са у крадците и трябва да се експроприира експроприираното, тоест откраднатото.

Но Станишев не е сложен за това. Той е сложен да продължи да закриля крадците. За това и първата му реакция е да обвинява ЕС.

И не ще да види, че като ходи в Германия, дори социалистката-еврейка Меркел не ще да се среща с него... А Путин го държи 2 часа прав в Сочи...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vmitkov
Категория: Технологии
Прочетен: 161396
Постинги: 27
Коментари: 116
Гласове: 892
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930